Yoga Asanas

Yoga Asanas

Yoga betekent verbinden, samenbrengen, koppelen of het verenigen van alle krachten van het lichaam, geest en ziel.

Stretching

Yoga kent 8 paden:

1. Yamas (onthouding of verbod),
2. Niyamas (ethische voorschrift),
3. Asanas (lichaamshoudingen),
4. Pranayama (beheersen van levensenergie),
5. Pratyahara (onthechten),
6. Dharana (concentratie),
7. Dhyana (contemplatie),
8. Samadhi (eenwording)

Yoga Luigi

In deze les ligt de nadruk op de combinatie van Asanas en Pranayama. De fysiek gerichte oefeningen zijn bedoeld om het lichaam en de geest meer in balans te brengen. Door het aannemen van diverse houdingen of het vloeien van de ene houding naar de andere – in samenwerking met de ademhaling – wordt het lichaam versterkt en soepel gemaakt, energetisch gereinigd en wordt de doorbloeding verbeterd. Een soepel lichaam geeft een soepele geest.

Een ander voordeel is dat het lichaam warmte produceert die het reinigt van toxines die zich onder andere in de spieren en organen ophopen. Het resultaat is een verjonging van het lichaam en een verbeterde gezondheid.

Onze groepslessen duren anderhalf uur. De oefeningen worden rustig opgebouwd rekening houdend met het tempo van de deelnemers.

Wat bieden wij aan?

EVI start regelmatig met nieuwe cursussen ergens in het land. Bent u geïnteresseerd om hier aan mee te doen, geef uzelf alvast op per e-mail of telefoon en wij informeren u zo spoedig mogelijk, wanneer en waar de eerstvolgende les gaat starten of kijk op onze activiteitenagenda.

Voor meer informatie neem contact op met Luigi Kwas op 06-43055822 of stuur een e-mail naar luigikwas@gmail.com