Luigi Kwas

De oprichter

Luigi Kwas heeft een technische achtergrond op HBO niveau. Hij deed verschillende sporten waaronder badminton, honkbal en softbal op hoog niveau en diverse andere sporten in zijn vrije tijd. In de jaren tachtig begon hij op een georganiseerde manier met oosterse krijgskunsten. Hij trainde de Japanse krijgskunst Ninpo Bujutsu en begon vrijwel gelijk met Taijiquan bij grootmeester Tang Wei. Hij was erg gefascineerd met de mystieke waarden van het oosten en het idee van (innerlijke) kracht. Grootmeester Shen Hongxun kwam daarna snel op zijn pad en verraste hem met zijn kwaliteiten op energetisch niveau en zijn enorme kennis van oosterse krijgskunsten. Luigi heeft een groot deel van zijn hedendaagse niveau in oosterse krijgskunsten, qigong en gezondheidsmanagement te danken aan het systeem van Dr. Shen Hongxun. Sinds 1996 trainde hij ook Xingyi en Sanshou bij meester Zhao Qiu Rong en richtte hij samen met hem, de Jing Wu Kung Fu school en de Nederlandse Chin Woo Stichting op. Daarna kreeg hij privéles van de professionele Wushu meesteres, Zheng Wen Hua. Bij elkaar doet hij al meer dan 40 jaar non-stop aan sport waarbij hij naast bovengenoemde sporten ook zich bezig hield met Transcendente Meditatie, Tibetaans Boeddhisme, Therapeutisch stretching, Yoga en Esoterische wetenschappen. Hij is erkende leraar in het curriculum van zijn M.A.S.T.E.R.S. Body & Mind Concept.

Luigi zijn sportachtergrond als basis van zijn EVI M.A.S.T.E.R.S. concept:

· >18 jaar Badminton, 36 bekers en medailles gewonnen als beoefenaar

· 15 jaar honkbal en 18 jaar Herensoftbal waarvan 12 jaar hoofdklasse als beoefenaar & begeleider en 1x 2e van Nederland,

· >40 jaar ervaring met stretching en conditie training,

· >10 jaar ervaring met Yoga en therapeutisch stretching,

· 8 jaar als medeoprichter en instructeur van de Jing Wu Kung Fu School,

· >25 jaar Oosterse gevechtskunsten als beoefenaar & begeleider,

· >20 jaar ervaring in het systeem van Dr. Shen Hongxun,

· >20 jaar Taijiquan & Qigong als beoefenaar en gediplomeerd instructeur,

· Diverse prijzen op nationaal en internationaal niveau in Taiji en Xingyi, waaronder 10 bekers en medailles; 4 Europese titels; 6e op wereld toernooi in Hainan, China; 2x 1st price, 1x excellence, 1x brilliance en 1x outstanding performance awards op toernooien in China. 3x Chinese certificaten voor erkenning als leraar.

En Spiritualiteit als sluitstuk van zijn EVI M.A.S.T.E.R.S. concept.

Luigi houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met spiritualiteit en zelfontwikkeling. Via diverse ingangen is hij op zoek geweest naar antwoorden op vragen als “Wie zijn wij?”, “Wat doen wij hier?”, “Waar gaan wij naar toe?” en “Wat is de zin van het leven?”.

 

Tegenwoordig hanteert hij een eclectische benadering en werkt hij met methoden die concrete resultaten bieden voor de geïnteresseerden. Meer hierover onder de rubriek Spiritualiteit.

 

Meesters en Inspirators

Trainers

 

Bel voor meer informatie: 06-43055822 of mail naar: info@evimasters.nl