Evi Masters Indoor Training

Indoor Training

De EVI Indoor Conditietrainingen:

Bestaan uit loopoefeningen en diverse oefen-drills, welke ook afkomstig zijn uit de oosterse krijgskunsten.

 

Aerobics

Naast de voordelen van een betere conditie, een sterker en atletischer lichaam, een sterk hart en vergrote longcapaciteit, werkt u ook aan gewichtsbeheersing. De nadruk wordt gelegd op snelheid, doorzettingsvermogen, fitheid en souplesse.

Een les duurt één tot anderhalf uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

Warming-up,
Looptraining en oefen-drills,
Cooling down & stretching

We werken met kleine groepjes tot maximaal 6 personen of met grotere groepen. Er kunnen ook speciale trainingen georganiseerd worden voor 60 plussers. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor 1 op 1 “Personal Training” in samenwerking met EVI Consulting. De Indoor training kan op een afgesproken locatie.

Veel sportieve activiteiten raken steeds meer gecommercialiseerd en worden tegenwoordig grotendeels overgenomen door fitnessapparatuur en beeldschermen, waardoor de traditionelere aanpak van lichaam en geest langzamerhand in vergetelheid raakt. Door de commercialisering gaat het steeds meer over hoe het allemaal aantrekkelijk gemaakt kan worden voor ledenbehoud in plaats van de kwaliteit en verdieping. Bij EVI M.A.S.T.E.R.S. volgen wij grotendeels de old-school aanpakken, waarbij je meer uit je eigen kunnen kan halen op het niveau dat bij je past.

 

Voor meer informatie bel Luigi Kwas op 06-43055822 of stuur een e-mail naar luigikwas@gmail.com