Doelstellingen

Doelstellingen

De EVI M.A.S.T.E.R.S. Club heeft ten doel om u op een sportieve manier te ondersteunen bij uw persoonlijke groei door het:

1. Aanbieden van het EVI M.A.S.T.E.R.S. trainingsprogramma voor particulieren en bedrijven ter bevordering van de ontwikkeling van lichaam en geest.

2. Verbeteren van o.a. de gezondheid, weerbaarheid, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, assertiviteit, geestelijke en lichamelijke conditie en het uiterlijk van de deelnemers door het genoemde onder punt 1.

3. Bereiken van genoemde onder 2. Uitvoering zal met inachtneming van een hoge ethische standaard gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en kwaliteit plaatsvinden.

4. Stimuleren van diversiteit, saamhorigheid en vriendschap door het programma beschikbaar te stellen voor iedereen van elke leeftijd ongeacht kleur, ras, geaardheid, voorkeuren of geloofsovertuigingen.

5. Organiseren van workshops, wekelijkse trainingen en persoonlijke begeleiding met leraren uit binnen- en buitenland om u de kennis en ervaringen bij te brengen van de aangeboden trainingsprogramma’s.

6. Stimuleren van de zelfwerkzaamheid, discipline en doorzettingsvermogen van de deelnemers en tegelijkertijd de authenticiteit bewaren van de methodieken en trainingen, die wij aanbieden, om bovengenoemde doelstellingen te bewerkstelligen.