Filosofie

Filosofie

Onze filosofie is om mensen te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen meesterschap.  Uitgaande van diverse benaderingen variërend van actievere sporten tot rustgevender en dieper werkende technieken. Wij gaan er vanuit dat ieder individu het meesterschap al in zich heeft en doen ons best om hem/haar te ondersteunen in het herontdekken van zijn/haar talenten.

Onze benadering is coachend en wij beschouwen iedereen als gelijke. Wij houden er rekening mee dat iedereen een eigen startpunt heeft en het recht om zijn/haar eigen keuze ta maken vanuit het zelfbeschikkingsrecht. Wij stimuleren het streven naar overwinning van uzelf in plaats van de overwinning van een ander. Bij het bereiken van zelfbeheersing, zelfvertrouwen, een gezond lichaam, een heldere geest en de juiste ethische houding, creëert u voor uzelf een harmonieus bestaan. Deze zal op een positieve manier resoneren naar uw directe omgeving.

De programma’s welke wij ter beschikking stellen, zijn in hun authenticiteit bewaard gebleven, echter u hebt de vrijheid om deze in te zetten naar uw eigen kunnen om de effectiviteit van uw persoonlijke groei te optimaliseren. Wij streven er ook naar om de beste leraren in te zetten om u te ondersteunen bij uw groei.

Hoe meer meesters zich kunnen manifesteren langs deze weg hoe meer wij kunnen bijdragen aan een betere wereld.