Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke Begeleiding bij EVI MASTERS gaat in samenwerking met EVI Consulting (zie https://eviconsulting.nl/).

Persoonlijke begeleiding

Het persoonlijke begeleidingstraject betreft alle oefenmethodieken die EVI MASTERS in groepsvorm aanbieden, maar 1-op-1 of tot kleine groepen van max 6 personen. Anders wordt het een officiele groepsles:

Martial Arts Training

Voor specifieke 1-op-1 begeleiding in zelfverdediging of een krijgskunststijl die wij aanbieden, zoals Wushu/Kungfu, Ninpo Bujutsu, Xingyi quan, Taijiquan.

Aerobics of cardio

Mensen joggen of wandelen graag en doen graag dynamische oefeningen om het lichaam fit te houden en de zuurstof opname te bevorderen. Er kan een programma op maat gemaakt worden die bij je past.

Stretching en Yoga asanas

Er zijn diverse manieren om te stretchen; statisch, dynamisch, therapeutisch, zoals bij Yoga asanas.  Er kan een programma op maat gemaakt worden die bij je past.

  

Taijiquan

Men kan 1-op-1 verschillende stijlen van Taijiquan leren, inclusief pushing hands en de toepassingen naar keuze. Er kan een programma op maat gemaakt worden die bij je past.

Energiewerk

Hieronder vallen Qigong (Chikung), pranayama en energetisch coachen om meer vitaliteit te krijgen en gezonder te worden. Er kan een programma op maat gemaakt worden die bij je past.

 

Relaxation

Heb je behoefte om meer ontspanning dan staan een groot arsenaal aan ontspanningsoefeningen te wachten tijdens een 1-op-1 sessie. Er kan een programma op maat gemaakt worden die bij je past.

 

Spiritualiteit

Middels gesprekken, introspectie en oefeningen kun je werken aan je eigen spiritualiteit. Er kan een programma op maat gemaakt worden die bij je past.