Aerobic Cardio Fitness

Aerobic, Cardio en Fitness

Aerobics

Aerobics (van aeroob= zuurstof) is een verzamelnaam van alle lichamelijke activiteiten die vrij lang en redelijk intensief worden gedaan met als doel het versterken van het hart en het vergroten van de longcapaciteit (uithoudingsvermogen), verbeteren van de conditie en verbranding van overtollige vetten. U traint ook voortdurend de grotere spiergroepen gedurende een langere tijd zodat het hart, de longen en het gehele cardiovasculaire systeem beter in staat worden gesteld om zuurstof op te nemen en te transporteren. Klik op Indoor Training voor meer informatie over onze zaaltrainingen.

Ook organiseren wij buitentrainingen in de duinen of bossen ergens in het land of zelfs in het buitenland. Klik op Outdoor Training voor informatie over onze buitentrainingen.

EVI M.A.S.T.E.R.S start regelmatig met nieuwe cursussen ergens in het land. Bent u geïnteresseerd om hier aan mee te doen? Geef uzelf dan alvast op per e-mail of telefoon en wij informeren u zo spoedig mogelijk, wanneer en waar de eerstvolgende les gaat starten. U kunt ook onze activiteitenagenda in de gaten houden.

De trainer Luigi Kwas heeft meer dan 40 jaarervaring met (top)sport, stretching en meer dan 30 jaar met oosterse gevechtskunsten

Voor meer informatie, tarieven of voor een afspraak bel of mail Luigi Kwas op 06-43055822 of luigikwas@gmail.com