Evi Masters Groep Mensen

Uitleg naam
E.V.I. M.A.S.T.E.R.S.

 

Eclect

Eclectisch (Grieks; eklektikos) wat betekent; ‘het beste uitkiezend’. Hiermee willen wij aangeven, dat wij constant op zoek zijn naar nieuwe en betere trainingsmethodieken voortkomend uit diverse oefensystemen om u te ondersteunen bijuw groeiproces.

 

Vision

Staat voor visie; ‘wijze van zien’ of ‘bijzonder inzicht’.
Onze visie is om zoveel mogelijk mensen, man of vrouw, jong en oud, ongeacht achtergrond te ondersteunen bij hun persoonlijke groei op een manier die bij hun past en waar ze zich op hun gemak bij voelen.

 

International

Wij kennen geen grenzen. Het doel is om wereldwijd op de gekozen manier bezig te zijn met het ondersteunen van mensen in het beter omgaan met hun gezondheid en leven.

Martial Arts

De naam staat voor krijgskunsten uit bijvoorbeeld Japan en China.

Aerobic, Cardio en Fitness Training

Een intensieve aerobe en anaerobe bewegingstraining om uw conditie te verbeteren, gewicht te reguleren en het lichaam soepel en energiek te maken.

Stretching / Yoga

Het betreft hier rek- en strek oefeningen, solo en met zijn tweeën, om het lichaam soepel te maken. Daarnaast geven wij ook lessen in Power Vinyasa Yoga om het lichaam te reinigen, soepel te maken, de energieën te balanceren en uw geestelijke groei te bevorderen.

Taijiquan (Taichi Chuan)

Taijiquan is een oosterse zelfverdedigingskunst die soepel en harmonieus wordt beoefend. Ons programma kent de hele range van persoonlijke groei via Taijiquan, uitgaande van de fundamentele technieken en overgaand naar de Traditionele en Modernere vormen met hun bijbehorende toepassingen

Energiewerk

Het betreft hier oefenmethodieken (chikung) om het lichaam te reinigen van ziekmakende energieën, het opnieuw te balanceren en de kracht en doorstroming te bevorderen.

Relaxatie

Het betreft hier diverse methodieken om ontspanning van lichaam en geest te bevorderen. Hieronder vallen meditatie- en ademhalingstechnieken, visualisaties, zittende, liggende, staande en bewegende oefeningen.

Spiritualiteit

Hier gaat het om oefeningen, groepsprocessen en kennisoverdracht om u te ondersteunen bij uw spirituele groei.