Home

Uitleg naam E.V.I. M.A.S.T.E.R.S.

 
Eclect
Eclectisch (Grieks; eklektikos) wat betekent; ‘het beste uitkiezend’. Hiermee willen wij aangeven, dat wij constant op zoek zijn naar nieuwe en betere trainingsmethodieken voortkomend uit diverse oefensystemen om u te ondersteunen bijuw groeiproces.

 

Vision
Staat voor visie; ‘wijze van zien’ of ‘bijzonder inzicht’.
Onze visie is om zoveel mogelijk mensen, man of vrouw, jong en oud, ongeacht achtergrond te ondersteunen bij hun persoonlijke groei op een manier die bij hun past en waar ze zich op hun gemak bij voelen.

 

International
Wij kennen geen grenzen. Het doel is om wereldwijd op de gekozen manier bezig te zijn met het ondersteunen van mensen in het beter omgaan met hun gezondheid en leven.

 

Martial Arts
De naam staat voor krijgskunsten uit bijvoorbeeld Japan en China.


Aerobic, Cardio en Fitness Training 
Een intensieve aerobe en anaerobe bewegingstraining om uw conditie te verbeteren, gewicht te reguleren en het lichaam soepel en energiek te maken.


Stretching / Yoga
Het betreft hier rek- en strek oefeningen, solo en met zijn tweeën, om het lichaam soepel te maken. Daarnaast geven wij ook lessen in Power Vinyasa Yoga om het lichaam te reinigen, soepel te maken, de energieën te balanceren en uw geestelijke groei te bevorderen.


Taijiquan (Taichi Chuan)
Taijiquan is een oosterse zelfverdedigingskunst die soepel en harmonieus wordt beoefend. Ons programma kent de hele range van persoonlijke groei via Taijiquan, uitgaande van de fundamentele technieken en overgaand naar de Traditionele en Modernere vormen met hun bijbehorende toepassingen 


Energiewerk
Het betreft hier oefenmethodieken (chikung) om het lichaam te reinigen van ziekmakende energieën, het opnieuw te balanceren en de kracht en doorstroming te bevorderen.


Relaxatie
Het betreft hier diverse methodieken om ontspanning van lichaam en geest te bevorderen. Hieronder vallen meditatie- en ademhalingstechnieken, visualisaties, zittende, liggende, staande en bewegende oefeningen.
 
Spiritualiteit
Hier gaat het om oefeningen, groepsprocessen en kennisoverdracht om u te ondersteunen bij uw spirituele groei.
 

 

 
 
 copyright by EVI Masters Club, design by compute.ch